Promisiunea Simodor: Daca nu merge ca pe roate, iti dam banii inapoi

04 martie 2019

 


Lansam o campanie de promovare a produselor si serviciilor de calitate la preturi accesibile, cu montaj gratuit si garantia returnarii integrale a sumei investite in cazul in care clientii se declara nemultumiti de achizitia facuta.


Campania promotionala vine sa sustina promisiunea Simodor Grup: Excelenta in confort. Calitate absoluta si evidentiaza accentul pe care Simodor il pune pe calitatea produselor si serviciilor comercializate, pe respectul fata de clientii sai si nu in ultimul rand pe increderea pe care acestia o au fata de companie.

Astfel, la achizitia unei centrale termice marca BAXI, destinata incalzirii spatiului si prepararii apei calde menajere in cladirile rezidentiale, montajul echipamentului este GRATUIT, fiind efectuat de catre personal specializat, calificat si autorizat ISCIR si ANRE.

In plus, garantam clientilor nostri returnarea contravalorii investitiei, in cazul in care, in termen de 30 zile, acestia se declara nemultumiti de centrala termica achizitionata, de calitatea lucrarii efectuate sau de materialele utilizate.

Oferta Simodor este accesibila inclusiv persoanelor cu venituri mici, acestia avand posibilitatea sa plateasca si in rate produsele si serviciile achizitionate.

Pe termen mediu si lung, un avantaj esential in buzunarul clientului deriva si din economiile pe care le aduce o centrala termica noua, de ultima generatie, eficienta energetic si cu multiple elemente de siguranta si control versus un echipament vechi, care consuma mult, se poate defecta des si nu in ultimul rand poate pune in pericol viata celor din jur.

Campania promotionala este valabila in magazinul Simodor din B-dul Revolutiei 108/2, Alba-Iulia, in limita stocurilor disponibile, pentru centralele termice BAXI modelele:

DUO-TEC COMPACT 24 kW
DUO-TEC COMPACT 28 kW
LUNA DUO-TEC 33 kW
NUVOLA PLATINUM 33 Kw


Regulamentul campaniei este disponibil AICI
Contacteaza-ne pentru detalii