Responsabilitate sociala

Nicio afacere nu se construieste fara oameni, fara echipa care depune eforturi in fiecare zi, fara clientii care ne sustin vanzarile, fara toti cei din trecut si din prezent care ne-au croit drumul si ne-au adus unde suntem astazi. In acelasi timp, nicio afacere nu se poate construi fara omenie. Suntem datori atatior oameni pentru ca ne-au ajutat in atat de multe feluri sa devenim o companie performanta si de succes. Si intoarcem la randul nostru sprijinul pe care noi l-am primit, intinzand o mana comunitatii si celor care au nevoie de ajutor.

Calitatea vietii este o misiune pe care o urmarim atat in afaceri, cat si in afara ei. Astfel ca, de-a lungul timpului, ne-am uitat in jurul nostru si am pus un zambet acolo unde el lipsea, facand ceea ce stim noi sa facem mai bine – sa aducem caldura, siguranta si normalitate. Si vom continua sa punem suflet si responsabilitate si dincolo de usile afacerii noastre, alaturi de toate resursele de care dispunem.

Fii eroul lor. By Simodor Grup


Campania de Responsabilitate sociala "Fii eroul lor. By Simodor Grup" si-a desemnat castigatorul


In perioada 3 decembrie 2012 - 21 ianuarie 2013, pe pagina noastra de Facebook (www.facebook.com/SimodorGrup) s-a derulat campania de responsabilitate sociala "Fii eroul lor. By Simodor Grup".

Detalii »

Ajutor pentru numeroase familii aflate in dificultate

Familiile cu situatie materiala precara ce traisesc la limita subzistentei, privilegiate de un trai decent, in conditii precare, ne sensibilizeaza pe toti, indiferent de moment, de statutul sau problemele noastre personale. Asa ca, de fiecare data cand avem ocazia si posibilitatea, incercam sa ii ajutam, sa le oferim din putinul nostru, sa le aducem un zambet si o raza de speranta in suflet.
Detalii »

Reabilitarea Casei Parohiale din Sanbenedic, jud. Alba

Casa parohiala din localitatea Sanbenedic se afla intr-o stare nedemna pentru o constructie care ar trebui sa fie o mandrie pentru comunitate. Din cauza conditiilor precare, putini preotii au ramas timp mai indelungat sa locuiasca in aceasta casa si sa isi cladeasca o viata in mijlocul comunitatii. Simodor Grup a preluat refacerea casei parohiale executand lucrarile de reparatii capitale atat la exterior, cat si la interiorul imobilului. Valoarea totala a lucrarilor realizate este de peste 40.000 RON.
Detalii »

Caminul pentru Persoane Varstnice Alba Iulia

Caminul asigura adapost si ingrijire pentru 80 de persoane varstnice fara familie, fara locuinta sau in imposibilitatea de a-si asigura nevoile socio-medicale.
Detalii »