Boilere si tancuri de acumulare

Simodor Grup iti ofera o gama variata de boilere pentru prepararea apei calde menajere, atat cu incalzire indirecta (ce se pot cupla la o instalatie complexa, alcatuita din centrala termica pe combustibil gazos, solid sau electric, pompe de caldura, panouri solare) cat si boilere electrice cu preparare instantanee de apa calda, ce pot functiona independent de instalatia existenta.

Capacitatea acestora variaza in functie de necesarul de apa calda, pornind de la 10 litri pana la 1000 de litri.
 • Solare

  Boilerele solare iti ofera nu doar apa calda de care ai nevoie, ci si economii, el stocand energia provenita de la panourile solare. Agentul termic incalzit prin panouri circula in boiler prin intermediul unei serpentine cedand astfel temperatura apei. Iti recomanda ca pentru periodele cu mai putina insolatie, sa optezi pentru un boiler bivalent (cu dubla serpentina). Gratie celor doua serpentine, acest model de boiler se poate conecta inclusiv la o centrala termica (indiferent de combustibilul acesteia: gaz, solid, lichid). Vei avea astfel parte de apa calda menajera suficienta pentru familie tot timpul, si nu in ultimul rand de reducerea costurilor cu prepararea apei calde menajere pe intreg anul, cu circa 40-60%. Optional, poti integra boilerului bivalent si o rezistenta electrica termostatata prin care apa poate fi incalzita si electric.

  Vezi produsele »
 • De stocare (mono si bivalente)

  Boilerele de stocare asigura un confort sporit de apa calda menajera si o temperatura constanta a apei, chiar si la deservirea simultana a mai multor utilizatori, indiferent de tipul aplicatiei (casa unifamiliala, spatiu de birouri, pensiune, hotel, cladire comerciala sau hala industriala). Capacitatea acestora variaza in functie de necesarul de apa calda (se ia in calcul un estimat de 50 litri/persoana pentru un confort optim).
  Contin o singura serpentina conectata la o centrala termica - pe lemne, pe gaz, electrica, pe peleti etc - (se numesc monovalente) sau 2 serpentine (bivalente) pentru conectarea la instalatia solara.

  Vezi produsele »
 • Electrice

  Boilerele pot fi ele insele solutii individuale de preparare a apei calde. Cei care detin boilere electrice cunosc rapiditatea cu care prepara si stocheaza apa calda. Acestea sunt dotate cu o siguranta electrica ce poate incalzi apa si mentine temperatura constanta. Boilere electrice asigura un control precis al temperaturii, se instaleaza si se opereaza usor, sunt sigure si eficiente (produc apa calda la cerere).

  Vezi produsele »