Campanii si promotii

Dezvoltam periodic pentru tine promotii si programe prin care confortul termic sa fie mai accesibil. Fa-ti o obisnuinta din a urmari aceasta sectiune si alege campania care se potriveste situatiei si nevoilor tale.

Campania "5 ANI Garantie" la centralele BAXI

Profita acum de Garantia Extinsa la 5 ANI pentru centralele rezidentiale BAXI achizitionate de la SimodorGrup.
Detalii »

RABLA LA CENTRALE

Ai o centrala cu eficienta standard, cu vechime de peste 8-10 ani? Te-ai saturat sa tot platesti facturi mari pentru consumul de gaz? Sau poate folosesti echipamente invechite, precum soba de teracota pe gaz? Am lansat pentru tine programul RABLA LA CENTRALE prin care beneficiezi de o prima de casare de 400 lei!
Detalii »

VTP la oferta speciala. Calitate la super pret!

Ai reduceri speciale la serviciile de Verificare Tehnica Periodica pentru centrala termica ce o detii!
Iti oferim CALITATE si PROFESIONALISM la cel mai bun pret!  


Detalii »

DACA NU MERGE CA PE ROATE, PRIMESTI BANII INAPOI

PROMOTIE! Cumperi o centrala termica Baxi si ai MONTAJUL GRATUIT. In plus, daca in termen de 30 zile nu esti multumi, primesti banii inapoi!

Detalii »

NOU! Autorizare si Avizare ISU de securitate la incendiu

Asiguram toate activitatile necesare obtinerii avizului si autorizatiei ISU de securitate la incendiu, pentru cladiri noi sau existente, in conformitate cu reglementarile legislative in vigoare.
Detalii »

+2 ani sau +5 ani GARANTIE EXTINSA

Protejeaza-ti investitia pentru mai mult timp! Extinde garantia centralelor termice BAXI, la cel mai bun pret! Producatorul iti ofera 3 ani, noi iti oferim inca 2 sau 5 ani.
Detalii »

6 RATE FARA DOBANDA

Acum esti mai aproape de confortul tau si al familiei. Centrala termica sau sistemul tau integrat de incalzire si apa calda sunt mai accesibile.  

Detalii »