Centrala termica pe lemne cu gazeificare ATMOS 25 kW

ATMOS Cod produs: Centrala termica pe lemn DC25S
Orice model si orice marca de centrala termica pe lemne sau pe biomasa (peleti) se poate aduce la cerere, pe comanda direct la producator sau la importator. Centralele termice pe combustibil solid nu sunt disponibile pe stocul Simodor Grup.

Centralele termice ATMOS cu gazeificare utilizeaza ca si combustibili bustenii de lemn, reprezentand o solutie optima pentru asigurarea incalzirii spatiilor si asigurarii apei calde menajere in cele mai diferite aplicatii, de la case, pensiuni, hoteluri, cladiri de birouri, cladiri publice sau comerciale.

Aceste centrale pe lemn functioneaza pe baza principiului gazeificarii, fiind dotate cu un ventilator de aer care asigura alimentarea cu aer de combustie a camerelor de ardere. Gazeificare nu arde in mod direct lemnele, ci gazele continute de acestea, permitand o ardere completa a combustibilului solid ceea ce inseamna un randament ridicat de combustie, undeva pana la 80 – 90% si un impact ambiental foarte slab datorita absentei in fum a elementelor nearse si a substantelor nocive. Astfel consumul de lemn este mult mai redus si alimentare a centralei cu lemne se va face mult mai rar comparativ cu un cazan pe lemne conventional – soba.

Pentru a obtine un randament maxim cu un consum cat mai mic de combustibil, recomandam ca bucatile de lemn sa fie foarte bine uscate, cu o umiditate cat mai scazuta - de preferat sub 15%

Principalele beneficii ale centralelor termice ATMOS:
- posibilitatea de ardere a bucatilor mari de lemn
- rezervor mare de combustibil - ceea ce genereaza o durata lunga de ardere si autonomie mare
- randament sporit de ardere, de pana la 87% = eficienta sporita si consum redus de combustibil
- sunt dotate cu ventilator de tiraj, permitand colectarea cenusii fara praf, in cel mai comod mod posibil (se colecteaza o singura data pe saptamana)
- oprire automata a centralei termice dupa arderea completa a combustibililor
- constructie compacta, dimensiuni mici si greutate redusa - se poate monta cu usurinta chiar si in spatii mai inguste
- sunt dotate cu multiple elemente de siguranta si protectie la supraincalzire (exhaustor de fum spirala de racire, termostat pentru gazele de ardere)

Centrala termica pe lemn cu gazeificare ATMOS DC25S - are putere de 25 kW si poate incalzi suprafete de pana la 250 mp. Prepararea apei calde se realizeaza cu ajutorul unui boiler extern, incalzit indirect, conectat la centrala, ce poate avea capacitati diferite in functie de necesarul de apa calda din imobil. Lungimea maxima a lemnelor trebuie sa fie de maxim 530 mm, cu un diametru de 80-120 mm. Consumul de lemne pe sezon (metru cub plin) este de circa 25 mc.
Detalii tehnice Descarcă documente Comentarii
Randament la putere nominala 80 - 90%
Marca ATMOS
Tehnologie Gazeificare
Tip de combustibil Lemn
Putere 25 kW
Usa buncarului reversibila DA
Consum combustibil kg/ora 15-18 Mj/kg
Continut apa 50 litri
Dimensiuni (inaltime x latime x adancime) 1180 x 590 x 970 mm
Greutate 306 kg
Alimentare electrica Monofazica - 230 V

Nici un vizitator nu si-a spus parerea

Fii tu primul care isi spune parerea
Observatii: mesajul tau va fi afisat in cel mult o zi lucratoare.
Mesajul tau a fost trimis si va fi afisat curand.
Eroare trimitere - de completatMesajul tau nu a fost trimis.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii sau comanda

Toate campurile sunt obligatorii