Centrale termice pe combustibil solid

Centralele termice pe biomasa utilizeaza materii vegetale si organice, precum lemnul si rezidurile agricole sau urbane pentru a genera caldura. Incalzirea moderna cu biomasa s-a dezvoltat in anii ’70 in Scandinavia, ca alternativa mai ieftina atunci cand pretul petrolului a explodat. Astazi, centralele pe biomasa raman sisteme de incalzire eficiente, care utilizeaza combustibil accesibil, la costuri reduse si considerabil mai ecologic decat variantele fosile.

Prin utilizarea centralelor termice pe biomasa (pe peleti, pe lemne, pe rumegus, cereale sau alte reziduri organice), vei avea intotdeauna un confort deosebit, apa calda si caldura la cele mai inalte standarde de calitate, cu o reducere substantiala a costurilor cu combustibilii. In plus, vei avea si independenta fata de combustibilii traditionali (gaz natural sau GPL, energie electrica, benzina/motorina etc.), al caror pret creste exponential de la perioada la perioada, si a caror rezerva este limitata in timp.

Beneficiaza acum de beneficiile centralelor termice pe biomasa (peleti) si de o subventie de pana la 6000 de lei prin prin programul CASA VERDE! Vezi mai multe detalii aici.

Specialistii Simodor sunt gata sa-ti ofere toate informatiile necesare pentru accesarea acestor fonduri nerambursabile, si sa se ocupe de pregatirea actelor necesare depunerii dosarului la Agentia de Protectie a Mediului! Contacteaza-ne!
  • Centrale termice pe lemne

    Centralele pe lemne sunt uneori singura optiune, in lipsa retelor de gaze, sau cea mai buna optiune in zonele impadurite, unde lemnul este poate cel mai accesibil si cel mai ieftin combustibil! Aceste echipamente sunt considerate insa si prietenoase cu mediul pentru ca folosesc o resursa regenerabila – lemnul. Pot fi centrale termice cu gazeificare sau standard / clasice.

    Vezi produsele »
  • Centrale termice pe peleti

    Peletii au o putere calorica mare si au preturi mai accesibile decat alti combustibili, fiind obtinuti din resturi lemnoase. Sunt considerati o optiune prietenoasa cu mediul pentru ca valorifica deseurile rezultate din prelucrarea lemnului si provin dintr-o resursa regenerabila.

    Vezi produsele »