Simodor Grup sustine "Ora Pamantului"

22 martie 2013

Simodor Grup, liderul solutiilor termice din judetul Alba, cu operatiuni in Cluj, Mures si Sibiu sustine “Ora Pamantului”.


Aceasta actiune globala de responsabilizare sociala ce are loc pe 23 martie 2013, intre orele 20:30 – 21:30, presupune stingerea luminilor in toate cladirile publice si private, pentru a trage un semnal de alarma asupra imensului consum de energie la nivel global.

Atat la sediile companiei cat si in locuintele angajatilor Simodor Grup luminile vor fi stinse si echipamentele electronice aflate in stand-by deconectate de la sursa de energie, pe toata perioada respectiva. Poate fi vorba despre monitoare, imprimante, televizoare, incarcatoare de telefon, cuptoare cu microunde, prajitoare de paine, filtre de cafea, aparate de radio sau alte asemenea echipamente aflate in stand-by si care pot fi decuplate de la sursa de energie electrica fara a va afecta activitatea. Echipamentele aflate in stand-by consuma cel putin 10% din energie/locuinta!

Totodata, Simodor Grup lanseaza o campanie de promovare oferind clientilor sai o reducere de 10% la achizitionarea centralelor termice cu condensare, a sistemelor solare, pompelor de caldura si centralelor pe biomasa. De asemenea, pentru cei ce opteaza sa achizitioneze o centrala termica standard marca BAXI, Simodor Grup asigura montajul gratuit al centralei termice. Campania promotionala este valabila in perioada 23 martie -  31 mai 2013, in limita stocului disponibil si are ca obiectiv principal incurajarea romanilor si sustinerea acestora pentru adoptarea solutiilor moderne de incalzire, eficiente energetic care conduc la scaderea consumului de combustibil si la reducerea emisiilor de noxe. Reducerea se cumuleaza discountului de pana la 750 lei acordat persoanelor fizice sub forma de prima de casare sau de debransare in cadrul campaniilor “Rabla la centrale” sau “Marea debransare”, derulate in parteneriat cu BAXI Romania.

Simodor Grup a sustinut dintotdeauna evenimente si actiuni care au ca scop final educarea publicului pentru protejarea mediului inconjurator, precum si reducerea consumului de energie. Suntem in permanenta cuplati la inovatiile din domeniu si aderam deplin la tot ce inseamna resurse mai putine pentru rezultate mai mari – eficienta energetica si energia verde. In prezent, aproape 50% din portofoliul de produse comercializate de Simodor Grup este reprezentat de echipmente cu tehnologii eficiente energetic sau pe baza de resurse regenerabile. Numeroasele proiecte de referinta in care am proiectat si executat instalatii termice pe baza de resurse regenerabile precum sistemele solare, pompele de caldura sau centralele pe biomasa stau marturie angajamentului nostru pentru sustinerea reducerii emisiilor de noxe si a consumului de combustibili clasici. Pentru ca situatia sa se schimbe, pentru ca Lumea sa se schimbe, trebuie sa incepem cu noi insine. Este nevoie de consecventa, de disciplina, de obiceiuri sanatoase de consum. De noi depinde sa trecem la o schimbare pozitiva si profunda a modului nostru de a relationa cu mediul. Schimbarea suntem noi!” declara Nicu Milian Lupean, director general al Simodor Grup.Vezi arhiva cu stiri si noutati