Simodor Grup - masuri pentru prevenirea raspandirii COVID-19

24 martie 2020

Draga partener/colaborator/client,

Situatia generata de pandemia COVID- 19 a creat un context de impredictibilitate nemaintalnit pana acum, la care guvernele tarilor Europene nu au rezolvari concrete, iar societatile comerciale, cum sunt si societatatile noastre – S.C. SIMODOR IMPEX S.R.L. si S.C. ALBANIC SERVICE S.R.L. incearca sa se adapteze situatiei si legislatiei care se schimba de la o zi la alta.

Urmarim cu ingrijorare evolutia situatiei din tarile Europene afectate puternic de raspandirea rapida a acestui virus. Masurile luate de autoritatile diverselor tari pentru a incerca controlarea raspandirii pandemiei au constat, printre altele, si in inchiderea fabricilor, magazinelor, restaurantelor, santierelor si a altor afaceri care nu sunt strict necesare in aceste momente. La fel, si in Romania, s-a instituit de o saptamana Starea de Urgenta si, incepand cu ziua de duminica 22.03.2020, orele 22:00, a fost limitata circulatia nejustificata pe domeniul public si vizitele la domiciliul celor care nu fac parte din famile. Chiar daca suspendarea temporara a activitatii este un efort pentru toate firmele si persoanele care nu activeaza in domenii cheie precum sanatate si alimentatie, el trebuie facut nu doar pentru ca asa prevede legislatia, ci si pentru ca trebuie sa fim responsabili si sa constietizam ca doar asa putem preveni extinderea pandemiei peste punctul critic in care nu mai poate fi tinuta sub control.

Avand in vedere cele mai sus mentionate, va precizam faptul ca societatile noastre asigura in aceasta perioada critica doar activitatea de service, unde este strict necesar sa intervenim cu echipele disponibile. Vom asigura interventiile pentru remedierea in regim de urgenta a defectiunilor la echipamentele termotehnice pe care le avem in parcul de service. Clientii care intampina probleme de functionare a centralelor termice din locuinte ne pot contacta telefonic la 0258 819 777 sau prin email la albanic.service@simodorgrup.ro. Obiectivul nostru este sa asiguram acestor familii o functionare optima a echipamentelor, precum si accesul la apa calda si caldura, atat de necesare unui trai decent, mai ales in aceasta perioada de izolare la domiciliu.

Asadar, incepand cu 25.03.2020 si pana in 10.04.2020, societatea noastra isi suspenda activitatea de lucru direct cu persoanele exterioare, limitand la maximum activitatea de vanzari si cea de executie lucrari instalatii gaz, termice si sanitare. Departamentele de proiectare, ofertare, contabilitate si management isi vor continua partial activitatea, in masura in care o pot face individual si izolat la locul de munca sau prin munca de acasa.

Situatia actuala va avea un impact major asupra intregii economii si preocuparea principala a conducerii companiei este sa asigure continuitatea activitatii pe termen lung, stabilitatea angajatilor si a partenerilor.

Credem ca impreuna putem depasi cu bine aceasta situatie, prin intelegere si suport reciproc.

Va multumim pentru intelegere si va dorim multa sanatate. Sa trecem cu bine peste aceasta perioada! #StatiAcasa

Cu stim?,

Milian Nicu Lupean

Manager General

Simodor Grup