Simodor Grup in topul firmelor din judetul Alba

27 octombrie 2014

Festivitatea “Topul firmelor 2013″ este organizata in fiecare an de Camera de Comert si Industrie Alba si celebreaza realizarile remarcabile ale mediului de afaceri, in anul precedent.

In cadrul evenimentului sunt acordate diplome, trofee pentru creativitate si distinctii de excelenta celor mai bune firme din judet, care au dovedit performanta in conditiile economice din anul 2013.

Ajuns la a XXI-a editie, Topul se vrea a fi o incununare a performatelor intreprinderilor, prin promovarea valorilor in urma unei ierarhizari obiective a companiilor pe baza criteriilor de performanta, avand ca fundament informatii din bilanturile contabile pentru anu 2013.

In cadrul festivitatii sunt premiate firmele care au obtinut rezultate deosebite, dovenind maturitate si adaptare la conditiile economice actuale, pe grupe, domenii de activitate si clasa de marime a intreprinderilor. S-a tinut seama de cifra de afaceri si profituri din exploatare, precum si de calitatea activitatii unei firme, eficienta, de utilizarea resurselor umane si a capitalului. Nu sunt admise in cadrul topului firmele ale caror cuantum format din suma datoriilor in legatura cu bugetul asigurarilor sociale si bugetul statului si impozitele si taxele neplatite la termenul stabilit depaseste cuantumul creantelor.

Atat Simodor Impex, cat si Albanic Service - firme componente ale Simodor Grup au primit distinctia de excelenta pentru pozitia de top detinuta in ultimii 3 ani consecutivi.

Multumim organizatorilor pentru actiunile intreprinse in sustinerea si promovarea mediului de afaceri din judet.

Si mai multumim intregii echipe a Simodor Grup, clientilor si partenerilor nostri - fara de care nimic din ceea ce realizam astazi nu ar fi posibil.