PROMOTIE - 2 ani extra garantie pentru centralele BAXI

03 august 2020

Campaniei centrale termice BAXI + 2 ANI de Extra-Garantie


Profita acum de Extra-Garantia de 2 ANI pe care ti-o oferim in plus la centralele termice BAXI comercializate de Simodor Grup, pe langa garantia standard de 3 ani oferita in mod normal. Oferta este valabila pentru o perioada limitata, pentru centralele BAXI achizitionate pana pe 30 noiembrie 2020.

Calitatea produselor BAXI este recunoscuta si apreciata atat in randul instalatorilor cat si al utilizatorilor. Aceasta se bazeaza pe calitatea ridicata a componentelor si pe procedurile exigente de control al calitatii efectuate pe durata proiectarii si fabricarii acestora.

Rata de defectare a produselor BAXI in perioada de conformitate obligatorie de 24 luni este cu mult sub 1% (conform statisticilor interne), iar probabilitatea de defectare datorita unor vicii de fabricatie in urmatorii ani este extrem de redusa.

BAXI are in desfasurare un proiect ambitios, denumit Zero2Ten, prin care isi propune sa reduca la ZERO rata defectelor epidemice in perioada de garantie de conformitate. De aceea, prelungirea garantiei centralelor termice BAXI de la 3 la 5 ani nu este neaparat necesara. Cu toate acestea iti oferim acum 2 ani de garantie in plus la centrala pe care ai achizitionat-o, desi credem ca nu vei avea neaparat nevoie de ea.

Inainte sa soliciti Certificatul de Extra-Garantie utilizand formularul de mai jos, te rugam sa descarci Regulamentul Campaniei si sa te informezi asupra conditiilor de participare de pe pagina producatorului: www.baxi.ro/campanie/ 

Despre BAXI
BAXI este o marca engleza cu o traditie de peste 150 ani, care furnizeaza solutii inovative in domeniul incalzirii si climatizarii, cu eficienta maxima si un impact minim asupra mediului ambiant.

Produsele BAXI vandute in Romania sunt fabricate in Bassano del Grappa (Italia), unde BAXI are cea mai mare fabrica de centrale termice din Europa, avand o capacitate maxima de 600.000 unitati pe an. In aceasta fabrica au fost produse pana acum peste 10 milioane de centrale, dintre care peste 1,8 milioane cu condensare.

BAXI este lider regional, fiind cea mai vanduta marca de centrale termice din Rusia, Ucraina, Rep. Moldova, Ungaria, Cehia si Grecia.BAXI este lider regional si in America de Sud, unde ocupa primul loc in Argentina, Chile si Uruguay.BAXI este de asemenea lider si pe piata din Iran.

Despre BDR Thermea
BDR Thermea Group, al treilea grup european producator de solutii pentru incalzire si climatizare cu sediul in Apeldoorn (Olanda), este proprietarul mai multor marci cunoscute din domeniul incalzirii, printre care BAXI, De Dietrich, Remeha, Brötje, Chappée si Baymak.

Grupul are o cifra de afaceri de circa 1,8 miliarde Euro, peste 6.700 de angajati in Europa si opereaza in 102 de tari la nivel global, ocupand pozitii de top in numeroase piete din Europa, printre care Italia, Marea Britanie, Franta, Spania, Olanda, Germania, Ungaria, Grecia, Ucraina si Rusia, dar si din America de Sud sau China.

BDR Thermea Group a deschis in Aprilie 2018 o filiala in Bucuresti, avand ca obiectiv dezvoltarea si sustinerea marcilor sale in Romania, o piata importanta si strategica in domeniul incalzirii.