Mesaj important pentru cei care apeleaza la serviciile noastre pentru repararea unei centrale termice

29 aprilie 2020

Ni se intampla deseori sa primim solicitari pentru repararea unei centrale termice (achizitionata de la noi), dupa ce un alt "specialist" a intervenit la echipament fara sa remedieze problema pentru care a fost solicitat (si platit). Cu alte cuvinte, chiar daca centrala era inregistrata in parcul nostru de service, clientul a apelat la o alta firma de service pentru o interventie la centrala (aflata  de cele mai multe ori in garantie la noi). Pentru ca "dincolo era mai ieftin". De unde stim ca firma cu care persoana respectiva a facut VTP-ul este autorizata si certificata? De unde stim ce a facut aceasta firma in centrala, ce reglaje sau ce setari? De unde stim daca a utilizat sau nu aparate de masura omologate metrologic? Ca atare, noi consideram ca pentru a interveni asupra centralei, trebuie sa facem din nou VTP-ul, sa verificam toti parametrii de functionare ai centralei.

VTP-ul il facem ca la carte, desfacem centrala, facem masuratori, reglaje, ne asiguram ca totul functioneaza la parametri optimi, in maxima siguranta pentru utilizator. Nu ne batem joc! Piata e plina de firme care fac VTP-ul la un tarif cu cativa lei mai mic decat al nostru, fara a deschide macar capacul centralei. VTP-ul nu este doar o stampila pe hartii! Realizat cu simt de raspundere, poate salva vieti si poate aduce economii importante in bugetul familiei!

Noi lucram doar cu piese originale cumparate de la producatori, tinem evidenta tuturor interventiilor, stim exact daca s-a defectat ceva si cand anume. Este exact ca la doctor: avem fisa fiecarui "pacient" si stim "ce tratament sa ii administram". In sistemul nostru informatic exista istoric pentru fiecare echipament in parte pe care il avem in parcul de service.

Refuzam sa preluam in service un echipament la care nu facem noi VTP-ul sau autorizarea functionarii. Pentru ca odata ce intervenim la centrala, o verificam, o curatam, o reparam, inlocuim piesele defecte si o punem in functiune pentru a ne asigura ca aceasta va functiona corect, in conditii de maxima siguranta si eficienta energetica. Asta in cazul in care utilizatorul respecta instructiunile de utilizare si exploatare ale centralei si nu intervine neautorizat asupra ei.

Fiecare posesor de centrala termica este liber sa isi aleaga furnizorul de servicii cu care vrea sa colaboreze. Este dreptul lui! Nu impunem nimanui sa colaboreze cu noi, insa, si noi NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA. Iar pe cei care apeleaza la tot felul de "Dorei" pentru VTP-uri facute de mantuiala sau interventii neautorizate, si care ulterior vin la noi sa se planga ca nu le functioneaza echipamentul, ca nu au apa calda sau caldura - ii sfatuim sa apeleze tot la acei "Dorei".

Avem aproape 20.000 centrale in parcul de service. 20.000 clienti care apeleaza cu incredere la serviciile noastre, de ani buni. Parte dintre ei sunt la a 2-a centrala achizitionata de la noi, in peste 15 ani de colaborare. Sunt clienti fideli, care stiu ca se pot baza pe noi oricand au vreo problema cu centrala termica. ACESTI CLIENI AU PRIORITATE LA PROGRAMARI. Ei isi fac service-ul de ani de zile, sunt cu VTP-urile la zi facute cu noi.