Cu Simodor, faci economii din start!

02 aprilie 2014

Am lansat recent o campanie de promovare a serviciilor de calitate la preturi accesibile in special populatiei cu posibilitati financiare limitate. Astfel, montajul centralelor termice Baxi si autorizarea functionarii acestora costa numai 99 lei, fiind efectuate la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism de catre personal specializat, calificat si autorizat ISCIR si ANRE.

In plus, persoanele interesate vor beneficia si de o prima de casare de 400 lei prin programul “Rabla la centrale”, avand totodata posibilitatea de a achita si in rate produsele si serviciile achizitionate.

Iar economiile nu se opresc aici: centralele termice Baxi au cea mai mare perioada de garantie din piata: 8 ani. Aceasta acopera toate defectiunile de fabricatie ale produselor si ale componentelor sale. Cu alte cuvinte, timp de 8 ani de zile, repararea centralelor sau inlocuirea pieselor de schimb cauzate de astfel de defectiuni sunt gratuite, pentru ca Simodor Grup si BAXI isi asuma responsabilitatea preluarii costurilor.

Un alt avantaj in buzunarul clientului deriva si din economiile pe care le aduce o centrala termica noua, eficienta energetic si cu multiple elemente de siguranta si control versus un echipament vechi, care consuma mult, se poate defecta des si nu in ultimul rand poate pune in pericol viata celor din jur.

Campania promotionala este valabila pana la 31 mai 2014 si se adreseaza persoanelor ce achizitioneaza de la Simodor Grup orice centrala termica Baxi, model standard, cu puterea de pana la 45 kW.