Campanie de responsabilitate sociala si de mediu sustinuta de Simodor Grup

09 aprilie 2013Pana pe 31 mai 2013, centralele termice standard marca BAXI beneficiaza de montaj gratuit, iar centralele pe gaz cu condensare, sistemele solare, pompele de caldura si centralele pe biomasa (lemne si peleti) sunt insotite de o reducere de 10%. Reducerea se cumuleaza discountului de pana la 750 lei acordat persoanelor fizice sub forma de prima de casare sau de debransare in cadrul campaniilor “Rabla la centrale” sau “Marea debransare”, derulate in parteneriat cu BAXI Romania. In plus, clientii Simodor Grup pot accesa programe avantajoase si flexibile de finantare, achizitionand sistemele termice in rate, fara dobanda.

Actiunea initiate de Simodor Grup are ca obiectiv principal incurajarea romanilor si sustinerea acestora pentru adoptarea solutiilor moderne de incalzire, eficiente energetic care conduc la scaderea consumului de combustibil si la reducerea emisiilor de noxe.

Simodor Grup a sustinut dintotdeauna evenimente si actiuni care au ca scop final educarea publicului pentru protejarea mediului inconjurator, precum si reducerea consumului de energie. Suntem in permanenta cuplati la inovatiile din domeniu si aderam deplin la tot ce inseamna resurse mai putine pentru rezultate mai mari – eficienta energetica si energia verde. In prezent, aproape 50% din portofoliul de produse comercializate de Simodor Grup este reprezentat de echipmente cu tehnologii eficiente energetic sau pe baza de resurse regenerabile. Numeroasele proiecte de referinta in care am proiectat si executat instalatii termice pe baza de resurse regenerabile precum sistemele solare, pompele de caldura sau centralele pe biomasa stau marturie angajamentului nostru pentru sustinerea reducerii emisiilor de noxe si a consumului de combustibili clasici. De noi depinde sa trecem la o schimbare pozitiva si profunda a modului nostru de a relationa cu mediul. Schimbarea e in fiecare dintre noi!” declara Nicu Milian Lupean, director general al Simodor Grup.

Cu o experienta de 14 ani in domeniu, Simodor a evoluat intr-un grup de companii de anvergura si performante, capabile sa ofere astazi servicii si produse complexe: solutii moderne pentru incalzirea si racirea spatiilor, proiectarea si executia instalatiilor de gaz, sanitare si electrice, lucrari de infrastructura rutiera si retele de apa-canal, constructii civile si industriale.