Campania de responsabilitate sociala “Fii eroul lor. By Simodor Grup” si-a desemnat castigatorul

22 ianuarie 2013

In urma tragerii la sorti, domnul Marian Taruca din Alba Iulia este castigatorul campaniei de responsabilitate sociala derulata de Simodor Grup pe pagina sa de Facebook, in perioada 3 decembrie 2012 - 21 ianuarie 2013. Dansul va beneficia de sprijinul Simodor Grup constand in donarea si montarea gratuita a unei centrale termice BAXI Ecofour precum si a tuturor materialelor aferente instalatiei.

Cazul sau a fost propus de doamna Simona Ionescu, careia ii multumim pentru implicare si participare in campanie.

In cadrul acestei campanii am invitat oamenii sa se uite in jurul lor, sa identifice si sa propuna cazuri sociale ale unor familii necajite care n-au parte de un minim de confort, traind la limita subzistentei fara caldura si fara apa calda. Toate persoanele ce au inscris un caz social in campanie au fost premiate de catre Simodor Grup cu un VOUCHER de cumparaturi din magazinele Simodor in valoare de pana la 1100 lei sau de un VTP (verificare tehnica periodica) gratuit.

Iata povestea castigatoare, postata de doamna Simona Ionescu:

Va impartasesc povestea unui om cu o tarie de caracter si dorinta de viata demne de invidiat. M-a impresionat foarte mult si in acelasi timp m-a indurerat acest caz. Este vorba despre un tanar de 34 ani care are mainile si picioarele amputate ca urmare a unui grav accident din copilarie. Se deplaseaza cu ajutorul unui carucior cu rotile. Nu este casatorit si nici nu are copii sau rude apropiate care sa-l ajute, iar ajutorul de la stat pentru persoane cu handicap este o adevarata bataie de joc si sunt convins ca sunteti de acord cu mine. Traieste la mila celor din jur, insa niciodata n-a iesit in strada sa cerseasca.. Va dati seama cat de greu poate sa fie… tocmai de aceea, daca putem sa il ajutam cumva, orice este binevenit. Stiu ca exista solidaritate si in comunitatile mici si de aceea va rog sa il propuneti pentru premiul oferit de Simodor. Are nevoie de aceasta centrala pentru incalzire. Are nevoie de oamenii din jur, de omenie! Are nevoie de noi…

Il felicitam pe castigator si multumim inca o data tuturor participantilor ca au fost alaturi de Simodor Grup in misiunea sa de a aduce caldura si confort in casa si viata oamenilor!

Din suflet,
Echipa Simodor Grup

Vezi arhiva cu stiri si noutati