Campania BAXI + 2 ANI de Extra-Garantie

03 iulie 2021

Profita de Garantia Extinsa de 3+2 ANI pe care ti-o oferim acum la centralele termice rezidentiale BAXI.

Cum intri in posesia Extra-Garantiei de 2 ani?


Garantia standard a centralelor BAXI este de 3 ANI, conform Certificatului de Garantie primit la achizitionarea acestora din magazinele Simodor Grup.

Pentru a beneficia de inca 2 ANI de Extra-Garantie este necesar sa completezi formularul de pe pagina www.baxi.ro/campanie, dupa ce ai achizitionat centrala.

Inainte sa il completezi, te rugam sa descarci Regulamentul Campaniei de Extra-Garantie si sa te informezi asupra conditiilor de participare.

Descarca aici Regulamentul Campaniei Extra Garantie 2 ani

Campania este valabila in limita stocului disponibil, pentru centrale termice rezidentiale BAXI achizitionate intre 1 Iulie si 31 August 2021.

PRODUSELE PARTICIPANTE
Campania se adreseaza utilizatorilor persoane fizice si juridice care vor achizitiona de la Simodor Grup urmatoarele game de centrale termice rezidentiale marca BAXI, pe perioada de desfasurare a campaniei:
  • Baxi Duo-Tec Compact 
  • Baxi Luna/Nuvola Duo-Tec
  • Baxi Luna/Nuvola Platinum
  • Baxi Power 32

Vezi detalii si preturi pentru centralele termice BAXI

Campania se cumuleaza cu alte promotii aflate in curs la Simodor Grup! 

Ai prima de casare in valoare de 400 lei la cumpararea unei centrale termice BAXI Duo-tec Compact 24 kW in programul RABLA LA CENTRALE, initiat de Simodor Grup. Iar daca in termen de 30 zile nu vei fi multumit de achizitia facuta sau de serviciille prestate de noi, VEI PRIMI BANII INAPOI! Garantat!


Vezi mai multe detalii despre programul RABLA LA CENTRALE pe www.rablalacentrale.roContactati-ne la 0258 831 222 sau 0729 05 22 21 pentru detalii suplimentare.