Aducem in Alba tehnologia Fondital

17 octombrie 2013

Recent am incheiat un parteneriat cu producatorul italian Fondital, renumit la nivel mondial pentru productia de radiatoare din aluminiu, centrale termice si convectoare pe combustibil gazos. Acest parteneriat a luat nastere deopotriva din dorinta de a aduce mereu inovatii pe piata echipamentelor termice si sanitare, cat si de a veni in intampinarea solicitarilor si nevoilor de confort ale clientilor nostri.

Prin acest parteneriat cu Fondital, portofoliul Simodor Grup s-a imbogatit cu o gama variata de centrale murale (in condensare sau standard) si de pardoseala, radiatoare din aluminiu turnat sub presiune, radiatoare din aluminiu extrudat, radiatoare electrice sau de design, convectoare pe gaz. Fondital incorporeaza in gama sa produse de calitate superioara si se adreseaza consumatorilor care au asteptari inalte de la produsele pe care le achizitioneaza. Radiatoarele din aluminiu Fondital se diferentiaza prin multiple solutii patentate menite sa imbunatateasca considerabil gradul de confort si randamentul incalzirii. Calitatea materiei prime este de exceptie, designul produselor este modern si elegant.

Modelele principale: Itaca, Antea si Panarea– din gama de centrale termice Fondital au o garantie de 3 ani si acopera o plaja extinsa de nevoi de confort, asigurand incalzirea spatiilor si prepararea apei calde menajere atat in cladiri cu destinatie rezidentiala cat si comercial-industriale.

„In cadrul industriei termotehnice mondiale exista o preocupare continua de a dezvolta noi produse si tehnologii, care sa asigure un consum redus de energie si un plus de confort utilizatorilor de sisteme de incalzire individuale. Simodor Grup este implicat activ in procesul de aliniere la tendintele mondiale de profil si receptiv la nevoile si necesitatile de confort termic existente pe piata romaneasca. Electronica de ultima generatie, designul inteligent, confortul maxim si eficienta inalta sunt beneficiile cele mai importante pe care le ofera centralele termice Fondital”, a declarat Milian Nicu Lupean, Director General al Simodor Grup.

La nivel regional, Simodor Grup asigura atat comercializarea de echipamente termotehnice marca Fondital cat si operatiile de punere in functiune, autorizarea functionarii, verificari tehnice periodice si service in garantie si post-garantie cu piese de schimb originale de la producator.

Despre Fondital
Fondital s-a nascut in anul 1970, din spiritul inovativ al lui Silvestro Niboli, parintele grupului cu acelasi nume, care insumeaza astazi 2500 de angajati si o cifra de afaceri anuala de peste 720 milioane de euro. Produsele Fondital sunt “100% made in Italy”, activitatea de productie avand loc exclusiv in fabricile proprii din Brescia. Fondital s-a impus ca producator de renume mondial, prin calitate si inovatie, inregistrand o productie anuala de circa 24 milioane de elementi de radiatoare din aluminiu. In anul 2004, Fondital a demarat productia de centrale termice si convectoare (cu functionare pe gaz) intr-o fabrica noua, de 45.000 mp, oferind astazi o gama extinsa de modele. Bugetul alocat anual pentru investitii in cercetare si dezvoltare depaseste 20 milioane de euro. Aceste investitii confera tuturor produselor Fondital un inalt nivel tehnico-calitativ si garanteaza utilizatorilor un plus de functionalitate si confort. www.fondital.it