NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA

Mesaj important pentru cei care apeleaza la serviciile noastre.


Ni se intampla deseori sa primim solicitari pentru repararea unei centrale termice (achizitionata de la noi), dupa ce un alt "specialist" a intervenit la echipament fara sa remedieze problema pentru care a fost solicitat (si platit). Cu alte cuvinte, chiar daca centrala era inregistrata in parcul nostru de service, clientul a apelat la o alta firma de service pentru o interventie la centrala (aflata in garantie sau postgarantie). Pentru ca "dincolo era mai ieftin".

Oameni buni, o spunem clar si raspicat: Noi lucram doar cu piese originale cumparate de la producatori, tinem evidenta tuturor interventiilor, stim exact daca s-a defectat ceva si cand anume. Este exact ca la doctor: avem fisa fiecarui "pacient" si stim "ce tratament sa ii administram". In sistemul nostru informatic exista istoric pentru fiecare echipament in parte pe care il avem in parcul de service. VTP-ul il facem ca la carte, desfacem centrala, facem masuratori, reglaje, ne asiguram ca totul functioneaza la parametri optimi, in maxima siguranta pentru utilizator. Nu ne batem joc! Piata e plina de firme care fac VTP-ul la un tarif cu cativa lei mai mic decat al nostru, fara a deschide macar capacul centralei. VTP-ul nu este doar o stampila pe hartii! Realizat cu simt de raspundere, iti poate salva viata si iti poate aduce economii importante in bugetul familiei!

Avem aproape 20.000 centrale in parcul de service. 20.000 clienti care apeleaza cu incredere la serviciile noastre, de ani buni. Parte dintre ei sunt la a 2-a centrala achizitionata de la noi, in peste 15 ani de colaborare. Sunt clienti fideli, care stiu ca se pot baza pe noi oricand au vreo problema cu centrala termica.

Fiecare posesor de centrala termica este liber sa isi aleaga furnizorul de servicii cu care vrea sa colaboreze. Este dreptul lui! Nu impunem nimanui sa colaboreze cu noi, insa, si noi NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA,. Iar pe cei care apeleaza la tot felul de "Dorei" pentru VTP-uri facute de mantuiala sau interventii neautorizate, si care ulterior vin la noi sa se planga ca nu le functioneaza echipamentul, ca nu au apa calda sau caldura - ii sfatuim sa apeleze tot la acei "Dorei".