Hidromasaj - relaxarea la cele mai inalte limiteInca din antichitate, calitatile apei erau recunoscute si utilizate in scopuri terapeutice sau igienice. Romanii utilizau forta apei din cascade pentru a da nastere unei serii de masaje naturale si spontane.
Hidromasajul modern a fost dezvoltat pe baza acestor practici antice, demonstrandu-se ca hidroterapia ajuta la ameliorarea sanatatii organismului avand un efect benefic asupra aspectului estetic.

Cu ajutorul sistemelor de hidromasaj apa si aerul sunt mixate si dirijate in atatea moduri si variante, incat hidroterapia si hidromasajul s-au transformat intr-o adevarata filozofie a rafinamentului estetic si a bunastarii autentice. Pentru cazile de baie cu hidromasaj exista posibilitatea alegerii atat a sistemului de hidromasaj care poate fi cu duze de aer, cu duze de apa cat si mix, precum si tipul de comanda care poate fi pneumatica sau electronica. Cazile cu hidromasaj prezinta accesibilitate in orice fel de spatii: mici sau mari, inchise sau deschise si sunt adaptabile oricaror exigente; se recomanda celor tineri sau mai putin tineri, persoanelor active, sportivilor, dar si in scopuri medicale, terapeutice sau pur si simplu in intretinerea personala zilnica.

Beneficiile pe care le obtinem in urma utilizarii unei cazi cu hidromasaj sunt urmatoarele:
  1. AEROMASAJUL- este benefic pentru relaxare generala, destindere musculara si psihica, ajuta la revigorarea simturilor, imbunatateste circulatia sangelui avand un efect vasodilatator, imbunatateste circulatia periferica.
  2. HIDROMASAJUL- este recomandat contra febrei si intinderii musculare, dupa suprasolicitari fizice sau eforturi intensive, tonifica tesuturile si muschii in profunzime, reda frumusete tesuturilor cutanate, inestetice, combate : durerile cronice ale bazinului, celulita, insomnia si stresul cotidian, revigoreaza: metabolismul, sistemele circulator, nervos, digestiv si respirator.
  3. COMBINATIA AERO - HIDROMASAJ stimuleaza celulele sa produca endorfine substante chimice cu efecte impotriva durerii.