11 sfaturi pentru constructia cladirii verzi

Va oferim cateva sfaturi pentru constructia casei verzi, care pot fi utile pentru incepatori:
1 . Bani
Calculati de cati bani aveti nevoie pentru a construi o casa ecologica. Includeti in deviza de cheltuieli absolut totul, inclusiv transportare, descarcare si curatarea teritoriului. Si cand veti face toate calculele, inmultiti aceasta suma de doua ori. Acesta este minimul de care aveti nevoie pentru a construi o casa ecologica.
2 . Teren
Fiecare parcela de pamant valoreaza o suma de bani. Chiar daca nu sunteti dispusi sa platiti pentru teren, va trebui sa perfectati actele, ceea ce costa de asemenea timp si bani .
3 . Apa
Apa ar trebui sa fie. Daca nu pe terenul dvs., atunci la vecini. Faceti o explorare geologica a zonei si ar fi bine sa descoperiti apa la diferite adancimi. Faceti analiza apei.
4 . Termenele de constructie
Eco casa construita din materiale naturale se realizeaza in mai multe etape. Prin urmare, calculam anii. Daca ati trasat deja o perioada de timp, inmultiti de doua ori.
5 . Voi face totul singur
Calculati cate tone va cantari casa dvs. Si cate materiale vor fi transportate si transferate. Calculati de cat de mult timp aveti nevoie pentru a livra toate. De care echipament dispuneti. Evaluati realitatea, experienta si starea de sanatate in mod corespunzator.
6 . Rudele
Nu incercati sa economisiti banii la constructia cladirii verzi, implicand in lucrarile rudele si prietenii. Nu ar trebui sa confundati munca cu relatii de prietenie. Alocati banii pentru constructorii si cereti de la ei lucrul necesar.
7 . Specialistii
conducator de lucrari cu o vasta experienta in constructii. Incercati sa-i impartasiti opiniile dvs., insufletiti ideii ecologice.
8 . Tehnologie
Totul nou este un lucru vechi bine uitat. Cautati tehnologii utilizate in zona dvs. Ele au fost intotdeauna acolo. Folositi tehnologii testate.
9 . Materiale Eco
Eco nu este intotdeauna natural. Eco mai este si rational. Luati in considerare urma de carbon lasata la transportarea materialelor ecologice.
10 . Fiti om de afaceri
Construiti o Eco casa ca si in cazul in care aveti de gand s-o vindeti. Aduceti cumparatori si interesati-va de opinia lor. Nu construiti pentru secole. In medie omul locuieste intr-o casa timp de 20 de ani.
11 . Ateliere de lucru
Utilizati ateliere de lucru practice pentru a face schimb de experienta. Examinati obiecte similare finisate. Consultati-va cu diferite persoane.

Sursa: Ecology.md