Campania "5 ANI Garantie si termostat CADOU"Profita acum de Garantia Extinsa de 5 ANI pe care ti-o oferim la centralele termice rezidentiale BAXI.
In plus, primesti CADOU si un termostat BAXI wireless!


Campania se desfasoara in perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2022 si include urmatoarele modele de centrale termice marca BAXI:
  • Luna Classic
  • Duo-tec Compact E
  • Luna Duo-tec E
  • Luna Platinum+
  • Nuvola Duo-tec+
  • Nuvola Platinum+
  • Power 32

Vezi detalii si preturi pentru centralele termice BAXI

Termostatul BAXI oferit cadou te ajuta sa faci economii

Termostatul fara fir oferit cadou, model BAXI BX260S RF este un termostat modern, care foloseste inteligenta artificiala pentru a-ti reduce consumul de gaz, gratie tehnologiei TPI incorporate.

Ce este TPI?


Prin crearea unui grafic de variatie a temperaturii casei, sistemul TPI invata cat dureaza pana ajunge la temperatura dorita a camerei si cum sa mentina aceasta temperatura.

In acest fel, asigura un consum minim de energie, optimizand timpul de functionare al centralei termice pentru atingerea mai rapida a temperaturii dorite si mentinerea ei cat mai constante.

GARANTIA CALITATII BAXI


Produsele BAXI sunt recunoscute pentru calitatea si fiabilitatea lor. Tocmai de aceea BAXI iti ofera acum 5 ANI de garantie atat la centrala termica, cat si la termostatul cadou.


Consulta aici Regulamentul Campaniei BAXI 2022


Campania se cumuleaza cu alte promotii aflate in curs la Simodor Grup! 

Ai prima de casare in valoare de 400 lei la cumpararea unei centrale termice BAXI Duo-tec Compact 24 kW in programul RABLA LA CENTRALE, initiat de Simodor Grup. Iar daca in termen de 30 zile nu vei fi multumit de achizitia facuta sau de serviciille prestate de noi, VEI PRIMI BANII INAPOI! Garantat!


Vezi mai multe detalii despre programul RABLA LA CENTRALE pe www.rablalacentrale.ro 


Contactati-ne la 0258 831 222 pentru detalii suplimentare.