3+2 EXTRA garantie si VOUCHER eMag CADOU

 


ACEASTA CAMPANIE S-A INCHEIAT LA 30.11.2020, CONFORM REGULAMENTULUI CAMPANIEI.


Profita de Garantia Extinsa de 5 ANI pe care ti-o oferim acum la centralele termice rezidentiale BAXI.

In plus, daca esti persoana fizica, la achizitia unei centrale termice rezidentiale BAXI primesti si un voucher eMAG cadou, pe care il poti folosi ca sa iti cumperi ce doresti.


Cum intri in posesia Extra-Garantiei de 2 ani?

Garantia standard a centralelor BAXI este de 3 ANI, conform Certificatului de Garantie primit la achizitionarea acestora din magazinele Simodor Grup.
Pentru a beneficia de inca 2 ANI de Extra-Garantie este necesar sa completezi formularul de pe pagina www.baxi.ro/campanie, dupa ce ai achizitionat centrala.
Inainte sa il completezi, te rugam sa descarci Regulamentul Campaniei de Extra-Garantie si sa te informezi asupra conditiilor de participare.

Descarca aici Regulamentul Campaniei Extra Garantie 2 aniValoarea voucherului
depinde de tipul de centrala termica BAXI pe care il achizitionezi de la Simodor Grup:
  • Primesti un voucher eMAG de 150 RON la achizitia unei centrale termice BAXI Duo-tec Compact.
  • Pentru toate celelalte modele de centrale termice rezidentiale BAXI (Luna Duo-Tec, Nuvola Duo-Tec, Luna Platinum, Nuvola Platinum si Power 32) primesti un voucher eMAG de 250 RON.

Cum intri in posesia Voucherului eMag?

Dupa ce vei primi prin email Certificatul de Extra-Garantie 2 ANI, in termen de o saptamana vei primi de la BAXI (de la numarul 1853) un SMS cu un cod de validare si un link catre formularul de validare si transmitere a voucherului eMAG.

Descarca aici Regulamentul Campaniei Voucher eMag Cadou


Campaniile sunt valabile in limita stocului disponibil, pentru centrale termice rezidentiale BAXI achizitionate intre 1 Octombrie si 30 Noiembrie 2020.

PRODUSELE PARTICIPANTE
Campania se adreseaza utilizatorilor persoane fizice si juridice care vor achizitiona de la Simodor Grup urmatoarele game de centrale termice rezidentiale marca BAXI, pe perioada de desfasurare a campaniei:
  • Baxi Duo-Tec Compact 
  • Baxi Luna/Nuvola Duo-Tec
  • Baxi Luna/Nuvola Platinum
  • Baxi Power 32

Vezi detalii si preturi pentru centralele termice BAXI


Campania se cumuleaza cu alte promotii aflate in curs la Simodor Grup! 

Ai prima de casare in valoare de 400 lei la cumpararea unei centrale termice BAXI Duo-tec Compact 24 kW in programul RABLA LA CENTRALE, initiat de Simodor Grup. Iar daca in termen de 30 zile nu vei fi multumit de achizitia facuta sau de serviciille prestate de noi, VEI PRIMI BANII INAPOI! Garantat!


Vezi mai multe detalii despre programul RABLA LA CENTRALE pe www.rablalacentrale.ro 


Contactati-ne la 0258 831 222 pentru detalii suplimentare.