Campanii si promotii

Dezvoltam periodic pentru tine promotii si programe prin care confortul termic sa fie mai accesibil. Fa-ti o obisnuinta din a urmari aceasta sectiune si alege campania care se potriveste situatiei si nevoilor tale.
Garantie extinsa BAXI

CAMPANIE - 2 ani extra garantie pentru centralele BAXI

Campania se desfasoara pana la data de 31 Martie 2020 inclusiv, centralele achizitionate putand fi inregistrate pentru a primi extra garantia intr-un interval de maxim 30 de zile de la terminarea campaniei (30 Aprilie 2020).
Detalii »

DACA NU MERGE CA PE ROATE, PRIMESTI BANII INAPOI

PROMOTIE! Cumperi o centrala termica Baxi si ai GRATUIT serviciile de MONTAJ ale acesteia! In plus, daca in termen de 30 zile nu esti multumi, primesti banii inapoi!

Detalii »

NOU! Autorizare si Avizare ISU de securitate la incendiu

Asiguram toate activitatile necesare obtinerii avizului si autorizatiei ISU de securitate la incendiu, pentru cladiri noi sau existente, in conformitate cu reglementarile legislative in vigoare.
Detalii »

+2 ani sau +5 ani GARANTIE EXTINSA

Protejeaza-ti investitia pentru mai mult timp! Extinde garantia centralelor termice BAXI, la cel mai bun pret! Producatorul iti ofera 3 ani, noi iti oferim inca 2 sau 5 ani.
Detalii »

6 RATE FARA DOBANDA

Acum esti mai aproape de confortul tau si al familiei. Centrala termica sau sistemul tau integrat de incalzire si apa calda sunt mai accesibile.  

Detalii »

VTP la oferta speciala. Calitate la super pret!

Ai reduceri speciale la serviciile de Verificare Tehnica Periodica pentru centrala termica ce o detii!
Iti oferim CALITATE si PROFESIONALISM la cel mai bun pret!  


Detalii »